vineri, 4 februarie 2011

"Dvor": Ceca Ražnatović navija za Miku!

Svetlana Ražnatović podržala je Miku Kostić, koja već tri nedelje učestvuje u rijaliti šou „Dvor“! Najpopularnija srpska folk pevačica oduševljena je svojom mlađom pop koleginicom, za koju smatra da predstavlja budućnost srpske muzike i kojoj želi uspeh na „Dvoru“, ali i veliku karijeru. „Mika me je jako prijatno iznenadila i mislim da je reč o jednoj od najtalentovanijih pevačica ne samo u Srbiji, već i šire“, kaže Ceca nacionale, i dodaje: „'Na Dvoru'' se nalazi dosta zanimljivih i pozitivnih likova i veoma mi je prijalo druženje sa njima, tako da ne mogu da kažem ko zaslužuje pobedu, jer to bira narod, ali Miki od srca želim da što duže ostane unutra, jer je divna osoba. Harizmatična je, energična, ima moćan vokal i nadam se da će uspeti da napravi veliku muzičku karijeru“, zaključuje Ceca Ražnatović. Cecina naklonost možda nagoveštava i mogućnost da sa mladom pop pevačicom po završetku „Dvora“ snimi i neku zajedničku pesmu, a kako Mika priprema album za britansko tržište, nije nemoguće da ta pesma bude u rnb maniru i na engleskom jeziku. Pre Cece, Miku Kostić je podržao i pobednik „Survajvera“ Andrej Maričić, koji je pozvao svoje fanove na fejsbuku da glasaju za Kostićevu, koja je, kako je naveo predstavlja „jednu normalnu, poštenu i talentovanu Srbiju!

Kraljica narodne muzike u suzama zbog Bebi Dol!

Folk pevačica Lepa Lukić preplakala je ceo dan misleći da će je „krunski savet" kazniti zbog Bebi Dol. Bebica je naime prespavala ceo dan, umesto da služi kraljicu, pa je Lepa mislila da će je zbog toga produkcija kazniti. "Uzeće mi sve dukate! Ova pijandura spava umesto da radi, koji moj su je birali za sluškinju" pričala je Lepa kroz suze sama sa sobom. "Hoću da idem svojoj kući, muka mi je od svega." Kraljičin plač odjekivao je „Dvorom" do kasnih popodnevnih časova, što nije probudilo Draganu Šarić. Da li će „krunski savet" kazniti Lepu ili Bebicu, ostaje da se vidi, ali sigurno je da joj Lepa neće ostati dužna.

Rada Manojlović: Neću sa Milanom među ljude!

Objavljeno: 03.02.2011 - 22:19
Zvezda „Granda" Radmila Manojlović (25), koja je na dodeli „Oskara popularnosti 2010" proglašena za folk pevačicu godine, tvrdi da joj ta nagrada sa pravom pripada i da će to potvrditi novim albumom koji će objaviti za dva meseca. Atraktivna pevačica u intervjuu za Press poručuje da se nikada u javnosti neće pojaviti sa svojim dečkom Milanom Stankovićem, jer smatra da to nije dobro za njihovu karijeru. "Karijera i privatni život su dve odvojene stvari. Poražavajuće je da promovisanje privatnog života bude jedini način da dobijete naslovnu stranu. Zbog toga mi želimo da našu intimu zadržimo samo za nas, dok nam razlog za pojavljivanje u medijima nije naša veza, već posao kojim se bavimo. Mislim da smo se samo jednom u javnosti pojavili zajedno i to je izazvalo brojne komentare." Kako komentarišeš spekulacije da si nagradu za pevačicu godine osvojila samo zato što folk diva Seka Aleksić nije mogla da dođe? "Od maja prošle godine se toliko toga pisalo i pričalo o meni da ni ja sama više nisam znala kako da se borim sa tim. Pojedini mediji su prenosili svakakve priče koje su me na neki način jako povredile i zabolele. U takvim situacijama sam morala sebe da zaštitim, tako da to što mi sada oduzimaju nagradu nije ništa čudno. Uostalom, te navodne spekulacije dovode u pitanje regularnost i kredibilitet čitave manifestacije, samim tim i glasove publike, a publiku ne možete prevariti." Da li je ljubomoran kada sređena odlaziš na nastupe gde te u prvim redovima čekaju brojni muški pogledi? "Nije ljubomoran, jer smo nas dvoje sigurni jedno u drugo. Mi smo profesionalci i ja sam na nastupima zbog svoje publike i verujem da su ti muškarci više tu zbog mog nastupa nego zbog mene." Kada možemo da očekujemo Milanov povratak na muzičku scenu? "Ja nisam Milanov PR, niti bih pričala u njegovo ime. Pored ozbiljne medijske hajke sa svih strana, koja se vodi protiv njega već sedam meseci, publika željno iščekuje da ga vidi na sceni, što je i jedino bitno."

Jennifer Lopez te ajuta sa descoperi zeita din tine

Pe plan profesional lumea intreaga o cunoaste ca fiind cantareata de succes, actrita, designer, producator TV si muzical, precum si drept o persoana generoasa; pe plan personal este sotie, mama, sora si prietena devotata. Jennifer Lopez, o adevarata zeita moderna, este acum unica zeita Gillette Venus. In calitatea sa de prima ambasadoare Gillette Venus, Jennifer va continua sa le inspire pe femeile din intreaga lume sa descopere zeitele din ele, sa se simta increzatoare, puternice si frumoase atat fizic cat si spiritual.



Jennifer Lopez si superbele sale picioare vor fi punctele forte ale campaniei holistice de marketing a brandului Gillette Venus. De asemenea, campania de comunicare include si remake-ul melodiei Venus, interpretat in exclusivitate pentru acest proiect de Jennifer Lopez.

"Brand-ul Venus da incredere femeilor in fortele proprii si vorbeste zeitei care exista in fiecare dintre noi", spune Lopez. "Fiecare femeie este, in felul ei, o zeita atunci cand isi pune feminitatea in valoare. Venus ma ajuta sa-mi pastrez picioarele frumoase si imi da increderea de care am nevoie pentru a ma simti exact ca o zeita", a mai adaugat aceasta.

"Jennifer este o Zeita Venus in adevaratul sens al cuvantului. Brandul Gillette Venus celebreaza multiplele dimensiuni ale femeilor si nimeni nu le intruchipa mai bine decat Jennifer Lopez." spune Sonia Fife, General Manager, Global Venus, P&G Beauty. "Nu esti o zeita doar in momentele importante din viata, ci si in cele mai putin importante. Jennifer a impartasit multe din experientele personale in cadrul in acestei campanii si este o adevarata zeita atat atunci cand se relaxeaza acasa cu copiii, cat si atunci cand este pe scena si isi etaleaza picioarele de star rock."

"Muzica este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele, astfel ca interpretarea si inregistrarea unei variante refacute a cunoscutei melodii Venus a fost cu adevarat o componenta speciala a acestei campanii. Ma bucur foarte tare ca mi-am putut exprima propria pasiune si creativitate si sper ca am reusit sa le inspir si pe alte femei sa faca acelasi lucru, indiferent care sunt pasiunile acestora.", a mai declarat Jennifer Lopez.

Smiley lanseaza o "Piesa Care Nu Se Aude La Radio"

Uite, un gest frumos din partea artistului... Smiley a lansat ieri pe pagina sa de Facebook o noua piesa, pe care insa nu o va promova ca single.



Melodia se numeste "Piesa care nu se aude la radio" si este cadoul pe care Smiley il face admiratorilor sai cu ocazia atingerii pragului de 100.000 de prieteni pe reteaua de socializare Facebook.

"Asa cum va promiteam iata piesa care celebreaza 100.000 de prieteni. Este lansata exclusiv aici (...) si probabil nu o sa se auda niciodata la radio. Va multumesc pentru ca-mi sunteti aproape in numar atat de mare si va prezint "Piesa care nu se aude la Radio", a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.