vineri, 11 februarie 2011

Delia dansează pe mese în barul iubitului

Delia Matache şi-a făcut de cap weekendul trecut în barul iubitului ei, Răzvan, de la Braşov, Vintage Club.
Delia a susţinut şi un concert acolo, după care s-a distrat alături de prieteni toată noaptea. La un moment dat, solista luată de val s-a suit pe o masă şi a dansat de mama focului, spre satisfacţia celor prezenţi care au aplaudat-o şi au încurajat-o.
Nu este prima dată când Delia face atmosferă în clubul iubitului ei, Răzvan Munteanu, căruia, de când s-a cuplat cu solista, îi merge afacerea ca pe roate. Delia şi Răzvan au petrecut un weekend romantic la munte, ei s-au plimbat şi s-au bucurat de zăpadă.
De când sunt împreună, Răzvan o răsfaţă pe Delia cât poate, recent ei întorcându-se dintr-o vacanţă exotică în Thailanda.

luni, 7 februarie 2011

Directia 5 canta pentru indragostiti

Luni, 14 februarie, Sala Palatului din Bucureşti găzduieşte un concert pentru îndrăgostiţi.
Trupa Direcţia 5 va cânta special pentru ei cele mai romantice melodii apărute pe parcursul carierei.
Atmosfera va fi emoţionantă, special creată pentru această ocazie.
Evenimentul va coincide şi cu lansarea albumului „Declaraţie de dragoste". Spectacolul începe la ora 19.00.
Biletele costă 70, 100 sau 150 de lei şi se găsesc în reţeaua Eventim sau la Sala Palatului.

Andreea Balan a pierdut 90.000 de euro

Andreea Balan a pierdut 90.000 de euro, suma pe care a investit-o in urma cu patru ani intr-un apartament ce urma sa fie construit in cadrul unui complex imobiliar din capitala.

Ghinionul a facut ca dezvoltatorul imobiliar sa intre in insolventa inainte de a preda locuintele noi cumparatorilor, care au ramas si fara casa si fara bani, informeaza ziarul Ring.

Andreea Balan s-a impacat deja cu gandul ca banii ar putea sa nu fie vreodata recuperati:

`Mi-am asumat greseala de a investi intr-un proiect pe hartie si acum nu mai sfatuiesc pe nimeni sa faca la fel. Am incercat sa nu ma gandesc la banii investiti acolo. Daca sunt sanatoasa, fac eu suficient cat sa-mi fie bine`, a declarat artista pentru Ring.

Andreea s-a hotarat sa cumpere apartamentul de teama cresterii fulminante a preturilor din anul 2007, la fel ca si ceilalti 1000 de pagubiti care au actionat in instanta firma falimentara:

`L-am luat in 2007, cand nu era criza si preturile cresteau. M-am temut ca nu voi mai apuca sa-mi cumpar niciodata. Banii n-am cum sa-i mai recuperez in totalitate. Sper sa se termine proiectul, desi acum sunt in insolventa (firmele dezvoltatorului imobiliar - n.r.) si toti cei 1.000 de pagubiti ne-am angajat diferite firme de avocati si i-am actionat in instanta pentru ca administratorul judiciar era mana in mana cu firma israeliana, nu tinea cu interesele noastre si am cerut schimbarea lui. Probabil ca exista doua solutii - ori vor termina blocurile in doi-trei ani si ne vom lua apartamentele, ori primim o parte din bani, dar nu va fi nicidecum suma pe care am dat-o`, a completat Andreea.